ua en ru

Після засідання комітету по Довгому з'явилося більше 10 бажаючих дати свідчення, - Луценко

Після засідання комітету по Довгому з'явилося більше 10 бажаючих дати свідчення, - Луценко Фото: Юрій Луценко (gp.gov.ua)

Луценко заявив, що в текстах уявлень на нардепів були технологічні помилки

Після засідання комітету з питань регламенту та організації роботи Верховної Ради України щодо зняття недоторканності з нардепів Олеся Довгого з'явилося більше 10 бажаючих дати свідчення проти нього. Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко в інтерв'ю "Цензор.НЕТ".

"Наприклад, після слухань тут, на всю країну, справи Довгого нам віддзвонили більше 10 бажаючих дати свідчення! І, треба сказати, дуже непростих бажаючих. І це позитив! Люди починають вірити в те, що ми прагнемо встановити справедливість і законність", - повідомив Луценко.

Також Луценко заявив, що в текстах уявлень були технологічні помилки. За його словами, в деяких випадках ГПУ поспішала, щоб встигнути подати подання до того, як верховна рада піде на канікули.

Нагадаємо, 4 липня Комітет з питань регламенту та організації роботи Верховної Ради України не підтримав зняття депутатської недоторканності з нардепа Олеся Довгого ("Воля народу").