ua en ru

На засіданні ради Росія-НАТО обговорять Україну і Афганістан

На засіданні ради Росія-НАТО обговорять Україну і Афганістан Фото: рада Росія-НАТО запланована на 13 липня

Крім того Альянс повідомить про підсумки саміту у Варшаві

Порядок денний засідання ради Росія-НАТО на рівні постпредів погоджено: у нього включена криза в Україні, прозорість і зниження ризиків військових інцидентів і ситуація в Афганістані. Про це повідомляє "РИА Новости" з посиланням на представника Альянсу.

Як наголошується, Росія і НАТО в понеділок і у вівторок остаточно визначать порядок денний майбутньої зустрічі, запланованої на 13 липня в Брюсселі.


"Порядок є таким, яким він був заявлений генеральним секретарем НАТО 6 липня, він узгоджений між НАТО і Росією. Генеральний секретар НАТО 6 липня заявив, що обговорення буде сконцентровано на кризі всередині і навколо України і необхідності повної імплементації мінських угод, а також військової активності з особливою увагою на прозорість і зниження ризиків, а також ситуації з безпекою в Афганістані", - сказав представник НАТО.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ході саміту НАТО у Варшаві прийнята підсумкова декларація, в якій Альянс підтверджує прихильність політиці "відкритих дверей" і обіцяє підтримувати реформи в Україні.