ua en ru

На засіданні комісії Україна-НАТО обговорили енергетичну безпеку

На засіданні комісії Україна-НАТО обговорили енергетичну безпеку Ілюстративне фото (facebook.com-Ukraine.Solidarnist.NATO)

Енергетична безпека України є складовою безпеки регіону, заявили в НАТО

У новому приміщенні штаб-квартири НАТО сьогодні, 7 травня, відбулось засідання комісії Україна - НАТО на рівні заступників постійних представників за участю голови правління НАК "Нафтогаз України" Андрія Коболєва. Про це повідомляє місія України при НАТО в Facebook.

"До питань енергетичної безпеки прикута підвищена увага держав Альянсу і тому символічним є той факт, що першою офіційною зустріччю у новій штаб-квартирі стала зустріч з українськими посадовцями, присвячена питанням забезпечення енергетичної безпеки на євроатлантичному просторі, - йдеться в повідомленні

У ході зустрічі держави-члени НАТО були одностайні в тому, що енергетична безпека України є складовою енергетичної безпеки всього регіону.

7 травня у новому приміщенні штаб-квартири НАТО відбулося засідання Комісії Україна – НАТО на рівні заступників...

Опубліковано Mission of Ukraine to NATO 7 травня 2018 р.

Нагадаємо, в квітні віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе заявила, що Україна готова і до кінця року має намір приєднатися до Центру передового досвіду НАТО з енергетичної безпеки.