ua en ru

Засідання ТСК щодо загибелі Музичка перенесено на 19 травня через відсутність представників громадськості

Засідання тимчасової спеціальної комісії з розслідування обставин смерті координатора "Правого сектора" в Західній Україні Олександра Музичка (Сашка Білого) перенесли на 19 травня 2014 р. на 13:30.

Засідання тимчасової спеціальної комісії з розслідування обставин смерті координатора "Правого сектора" в Західній Україні Олександра Музичка (Сашка Білого) перенесли на 19 травня 2014 р. на 13:30. Відповідне рішення було прийняте після того, як на сьогоднішнє засідання Комісії не прийшов жоден представник "Правого сектору", передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми не може проводити засідання без представників громадськості, бо воно буде одностороннє. Я не розумію, чому вони не прийшли, адже вони мають бути найбільш зацікавлені в роботі комісії", - дивувався голова ТСК, позафракційний народний депутат Юрій Дерев'янко.

На засідання комісії сьогодні прийшло 6 народних депутатів.

Дерев'янко також зазначив, що на сьогоднішній день ТСК отримала від ГПУ результати одної експертизи із двадцяти семи експертиз, які ГПУ проводила.

"Ми отримали також відповіді щодо того, які запитання ставилися експертам під час проведення цих 27 експертиз", - сказав він.