ua en ru

Засідання суду у справі Мосійчука відбудеться 9 листопада

Засідання суду у справі Мосійчука відбудеться 9 листопада Фото: Ігор Мосійчук

За рішенням суду до участі в цьому процесі долучений генпрокурор Шокін

Завтра, 9 листопада, о 10:00, відбудеться засідання Вищого адміністративного суду у справі про притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешту народного депутата України Ігоря Мосійчука, які були прийняті парламентом 17 вересня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби радикала на сторінці в Facebook.

За рішенням суду до участі в цьому процесі долучений генпрокурор Шокін.

Відзначимо, на даний момент народний депутат України Ігор Мосійчук утримується під вартою в спецпалаті лікарні швидкої медичної допомоги.

Раніше, Ігор Мосійчук зізнався в отриманні хабара. Також народний обранець заявляв про тортури з боку міліціонерів для отримання необхідних свідчень.

Нагадаємо, 17 вересня в ході засідання парламенту з трибуни Верховної Ради Шокін заявив, що правоохоронці розслідують протиправну діяльність одного з народних депутатів України, і надав у парламенті кадри оперативної відеозйомки Генпрокуратури, в яких фігурує нардеп від Радикальної партії Мосійчук. Після цього він оприлюднив відео оперативної зйомки, на якому депутат, серед іншого, розповідає своєму співрозмовникові про "розцінках" на депутатські запити.