ua en ru

Засідання підгрупи з безпеки в Мінську перенесли через вибух машини ОБСЄ

Засідання підгрупи з безпеки в Мінську перенесли через вибух машини ОБСЄ Фото: Дарка Оліфер

Зустріч контактної групи в Мінську відбудеться завтра, 26 квітня

Засідання підгрупи з безпеки Тристоронньої контактної групи в Мінську (Білорусь) перенесли через вибух машини ОБСЄ на Донбасі. Про це заявила прес-секретар представника України в контактній група Леоніда Кучми Дарка Оліфер, повідомляє Еспресо.TV.

Так, за словами Оліфер, зустріч учасників робочої підгрупи з безпеки повинна була відбудуться сьогодні, 25 квітня 2017 року. Разом з тим, через підрив машини ОБСЄ на Донбасі було прийнято рішення про її перенесення.

Оліфер також додала, що засідання контактної групи і підгруп з гуманітарних, політичних і соціально-економічних питань відбудеться завтра, 26 квітня.

"Завтра, 26 квітня, у Мінську відбудеться засідання Тристоронньої контактної групи і робочих підгруп з гуманітарних, політичних і соціально-економічних питань. У зв'язку з інцидентом, що стався з патрулем СММ ОБСЄ 23 квітня в Луганській області, зустріч робочої підгрупи з безпеки, запланована на 25 квітня, не відбудеться", - повідомила вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ відновила патрулювання по обидві сторони лінії зіткнення в Луганській і Донецькій областях. У місії повідомили, що патрулювання відбувається з деякими обмеженнями у зв'язку з підривом машини ОБСЄ.