ua en ru

Засідання наглядової ради "Укрнафти" перенесено на невизначений час

Засідання наглядової ради "Укрнафти" перенесено на невизначений час Фото: "Укрнафта"

Засідання відкладено за несвоєчасного подання матеріалів для розгляду питань порядку денного

Проведення наглядової ради ПАТ "Укрнафта" перенесено на невизначений час із-за несвоєчасного подання всіх необхідних матеріалів для розгляду питань порядку денного. Про це йдеться в документі, текст якого має РБК-Україна.

"Також для розгляду питань щодо ініціювання процедури санації, ПАТ "Укрнафта" листом від 17.03.2016 р. №10/664 надіслала матеріали щодо оцінки фінансового стану товариства. Зазначена оцінка була виконана з урахуванням методичних рекомендацій щодо виявлених ознак неплатоспроможності підприємства та ознак дій щодо приховання банкрутства, фіктивного банкрутства чи доведення до банкрутства, затверджених наказом Мінекономіки від 19.01.2016 р. №14. При цьому надіслані матеріали не містять усіх форм звіту за результатами проведення аналізу фінансово-господарської діяльності ПАТ "Укрнафта", передбачених методичними рекомендаціями", - йдеться в документі.

В документі також зазначається, що у зв'язку з цим "Укрнафті" був направлений запит стосовно надання матеріалів до засідання, в тому числі і проектів рішень з питань порядку денного загальних зборів акціонерів.

"На сьогодні товариством не надано зазначені проекти рішень і звітів у відповідності з методичними рекомендаціями. У зв'язку з вищевикладеним, засідання наглядової ради переноситься", - наголошується в документі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що засідання наглядової ради "Укрнафти" заплановано на 28 березня. Зокрема планувалося розгляд питання проведення досудової санації компанії для погашення податкового боргу.