ua en ru

Засідання наглядової ради "Укрнафти" з питань санації перенесено на 24 травня

Засідання наглядової ради "Укрнафти" з питань санації перенесено на 24 травня Фото: засідання наглядової ради "Укрнафти" перенесли на 24 травня

Рішення про перенесення засідання було прийнято у зв'язку з ненаданням фінансової звітності товариства за 2015 рік

Проведення засідання наглядової ради ПАТ "Укрнафта" з питань санації перенесено на 24 травня. Про це йдеться в документі, текст якого має в своєму розпорядженні РБК-Україна.

Як зазначається, рішення про перенесення засідання було прийнято у зв'язку з ненаданням фінансової звітності товариства за 2015 рік, підтвердженої аудитором.


"У зв'язку з ненаданням фінансової звітності товариства за 2015 рік, підтвердженої аудитором, засідання наглядової ради ПАТ "Укрнафта", яке було скликано на 12 травня 2016 року, переноситься на 24 травня 2016 року", - йдеться в документі.

Нагадаємо, засідання Наглядової ради "Укрнафта" вже кілька разів переносилося через несвоєчасне подання компанією всіх необхідних матеріалів для розгляду питань порядку денного. Зокрема, планується розгляд питання проведення досудової санації компанії для погашення податкового боргу "Укрнафта".

Зазначимо, на сьогодні "Укрнафта" накопичила борг перед держбюджетом у розмірі близько 10,2 млрд грн.