ua en ru

Засідання контактної групи по Донбасу почалося в Мінську

Засідання контактної групи по Донбасу почалося в Мінську Фото: зала засідань контактної групи в Мінську (president-hotel.by)

Сьогодні відбудеться 80 засідання контактної групи

В Мінську (Білорусь) почалося засідання тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі. Про це в Facebook повідомила прес-секретар представника України в контактній групі Леонида Кучми Дарка Олифер.

"В Мінську почалося засідання тристоронньої контактної групи", - написала вона.

В Мінську почалося засідання Тристоронньої контактної групи.

Опубліковано Даркою Оліфер 31 січня 2018 р.

Як зазначила представник Україні у гуманітарній підгрупі контактної групи, перший віце-спікер Верхоної Ради Ірина Геращенко, сьогодні відбудеться 80 засідання груп.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що представник України в тристоронній контактній групі Леонід Кучма просить уряд врегулювати ситуацію з відсутністю мобільного зв'язку на окупованому Донбасі.

Зазначимо, на підконтрольній території відремонтували обладнання, однак зв'язок від Vodafone з невідомих причин відновився лише в Луганській області. Найбільш імовірною причиною відсутності зв'язку в Донецькій області назвали відсутність електроживлення на непідконтрольній стороні. Зазначимо, окупована частина Донецької області залишається без зв'язку вже більше двох тижнів.