ua en ru

Українська сторона контактної групи просить Кабмін вирішити проблему зв'язку на Донбасі

Українська сторона контактної групи просить Кабмін вирішити проблему зв'язку на Донбасі Фото: Леонід Кучма (РБК-Україна)

Кучма звернувся до уряду з проханням врегулювати ситуацію з Vodafone

Представник України в тристоронній контактній групі Леонід Кучма просить уряд врегулювати ситуацію з відсутністю мобільного зв'язку на окупованому Донбасі. Про це у Facebook повідомила його прес-секретар Дарка Оліфер.

"Представник України в тристоронній контактній групі Леонід Кучма звернувся до віце-прем'єр-міністра України Геннадія Зубка з проханням врегулювати ситуацію з мобільним зв'язком у Донецькій і Луганській областях", - повідомила Оліфер.

Представник України в Тристоронній контактній групі Леонід Кучма звернувся до віце-прем’єр-міністра України Геннадія Зуб...

Опубліковано Даркою Оліфер 26 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на підконтрольній території відремонтували обладнання, однак зв'язок від Vodafone з невідомих причин відновився лише в Луганській області. Найбільш імовірною причиною відсутності зв'язку в Донецькій області назвали відсутність електроживлення на непідконтрольній стороні. Зазначимо, окупована частина Донецької області залишається без зв'язку вже більше двох тижнів.