ua en ru

Засідання комісії Україна-НАТО відбудеться 9 липня на саміті у Варшаві

Засідання комісії Україна-НАТО відбудеться 9 липня на саміті у Варшаві Фото: Іванна Климпуш-Цинцадзе

Климпуш-Цинцадзе обговорила з керівником Представництва НАТО в Україні підготовку до засідання

Засідання комісії Україна - НАТО на найвищому рівні відбудеться у рамках Варшавського саміту Альянсу 9 липня 2016 року. Про це йдеться у повідмоленні прес-служби Кабінету міністрів України.

"17 травня віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе зустрілася з керівником Представництва НАТО в Україні Александром Вінніковим. Сторони обговорили підготовку до засідання комісії Україна-НАТО, яке відбудеться 9 липня у Варшаві в рамках заходів Альянсу на найвищому політичному рівні", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, окрему увагу було приділено стану підготовки Стратегічного оборонного бюлетеня, що має стати дорожньою картою та концептуальною основою воєнної реформи.

Також обговорювалися необхідність активізації роботи Національного агентства України з питань державної служби в рамках Програми НАТО із професійного розвитку державних службовців сектору безпеки та оборони України, діяльність Трастових фондів НАТО на підтримку обороноздатності України, започаткованих на Уельському саміті Україна-НАТО у вересні 2014 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що засідання Комісії Україна - НАТО на найвищому рівні відбудеться у рамках Варшавського саміту Альянсу в липні цього року.