ua en ru

Засідання фракції БПП заплановано на 14 березня

Засідання фракції БПП заплановано на 14 березня Фото: Ірина Фриз анонсувала засідання фракції БПП 14 березня

На засіданні фракції обговорять кандидатуру прем'єра та ідеологію нового Кабміну

На засіданні фракції "Блок Петра Порошенка" (БПП), яке заплановано на понеділок, 14 березня 2016 року, обговорять кандидатуру прем'єр-міністра та ідеологію нового Кабінету міністрів України. Про це заявила народний депутат від БПП Ірина Фриз, повідомляє "112 Україна".

Як повідомляється, за словами нардепа засідання фракції почнеться в 17:00.

"Я думаю, що позиція прем'єра поки зараз на обговоренні, тому що ми зараз, по-перше, повинні створити коаліцію, яка запропонує переформатування уряду. Щодо заяви пані Яресько про те, що цей уряд є легітимним, так, він зараз є легітимним, але це уряд отримав червону картку від парламенту за звіт за річну програму, і це красномовне свідчення того, що цьому уряду потрібно переформатування. У такому ракурсі ми будемо говорити і про кандидатуру прем'єра, і про ідеологію нового Кабміну, і про те, навколо чого ми будемо дійсно об'єднувати демократичні фракції в парламенті", - зазначила вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що засідання фракції БПП може відбутися 12 березня, але потім лідер фракції Юрій Луценко спростував інформацію про можливе засіданні фракції в суботу.