ua en ru

Зоря - Шахтар: онлайн-трансляція матчу

Зоря - Шахтар: онлайн-трансляція матчу Фото: Зоря - Шахтар

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Онлайн-трансляція матчу "Зоря" - "Шахтар" розпочнеться на РБК-Україна в 16:30, а дивитися поєдинок можна на каналі "Футбол 1". У фінальному поєдинку зійдуться донецький і луганський клуб.

21 травня, 17:00
Львів, "Арена-Львів"
"Зоря" - "Шахтар" 0:2
Гол: Гладкий, 42, 57
Зоря:
Шевченко - Опанасенко, Сіваков, Форстер, Каменюка - Гордієнко, Чайковський - Петряк, Любеновіч, Караваєв - Будковський
Шахтар: Каніболоцький - Срна, Ракицький, Кучер, Ізмаїл - Малишев, Степаненко - Марлос, Коваленко, Тайсон - Гладкий

Ось і настав останній клубний матч в українських сореванованиях. І він обіцяє стати одним з найбільш пам'ятних. З одного боку, бажаючі виграти хоч один трофей "гірники", а з іншого - вперше грає у фіналі "Зоря", більшість гравців якої належать саме донецькому клубу. Але саме Вернидуб зробив з цих хлопців боєздатну команду, якої в наступному сезоні належить дебютувати на груповому етапі Ліги Європи.

У цілому, перемога "Зорі" читається в цьому матчі з великими труднощами. Так, моменти для взяття воріт П'ятова у луганчан будуть. Але те, що команда з Луганська підніме над собою Кубок не віриться.

І в першу чергу, тому що ця перемога набагато потрібніші "Шахтарю". Їм потрібен хоч якийсь більш-менш значущий трофей. Не можуть "гірники" не виграти матч, який повинен стати останнім для Мірчі Луческу в якості тренера "Шахтаря". Це буде просто негарно. І гравці будуть рвати собі жили, але виграють матч.

Зоря - Шахтар: онлайн-трансляція матчу

Фото: Тарас Степаненко

Півзахисник "Шахтаря" Тарас Степаненко:

"Зоря" дуже хороша команда з хорошими футболістами. Вони сильні в пресингу і добре фізично готові. Ми бачили це на протязі 90 хвилин – вони витримують один темп. Видно, що у них є своя тактика і вони виконують те, що від них хоче тренер. Не даремно вони на 4-му місці і дійшли до фіналу Кубка. "Зоря" - хороша команда – і це здорово, повинен вийти хороший футбольний фінал з сильними учасниками".