ua en ru

Зоря - Шахтар: Донеччани перемогою в Кубку України прощаються з Луческу

Зоря - Шахтар: Донеччани перемогою в Кубку України прощаються з Луческу Фото: Зоря - Шахтар

Мірча Михайлович йде з черговим трофеєм

У Львові був зіграний фінальний матч Кубка України з футболу між луганською "Зорею" і донецьким "Шахтарем".

"Зоря" - "Шахтар" 0-2
Гол:
Гладкий, 42, 56
Зоря: Шевченко - Опанасенко (Ярмаш, 65), Сіваков, Форстер, Каменюка - Гордієнко )Ліпартія, 57), Чайковський - Петряк (Тотовицький, 46), Любеновіч, Караваєв - Будковський
Шахтар: Каніболоцький - Срна, Ракицький, Кучер, Ізмаїл - Малишев, Степаненко - Марлос, Коваленко (Едуардо, 59), Тайсон (Феррейра, 81) - Гладкий (Ньому, 74)

"Зоря" з самого початку матчу ніяк не могла впоратися із захистом суперника. Тим не менш, саме атаки луганської команди виглядали набагато небезпечнішими випадів "Шахтаря". Але "гірники" більше володіли м'ячем, що і призвело до забитого під кінець тайму голу. Після подачі з флангу Гладкий головою відправив ігровий снаряд.

Другий тайм розпочався з ще одного гола "Шахтаря". І знову відзначився Гладкий. Цього разу Олександр отримав м'яч у штрафному після помилки захисників і спокійно пробив повз Шевченка. "Зоря" намагалася придумати щось в атаці, але гра у них не "клеялась".

У підсумку, "Шахтар" виграв свій десятий Кубок України, яким прощається з Мірчею Луческу, який залишає "гірників" після 12 років роботи.