ua en ru

Зоря - Шахтар 3-4: відео голів та огляд матчу

Зоря - Шахтар 3-4: відео голів та огляд матчу

Луганський клуб, попри перевагу в два м'ячі, поступився "гірникам"

До уваги читачів РБК-Україна відео голів та огляд небезпечних моментів матчу 1/8 фіналу Кубка України між "Зорею" та "Шахтарем".

Перший тайм активніше почали господарі, що і призвело до швидкого голу. Луньова вивели один на один, і він був точний. Ледве стартувала друга половина, як луганчани відзначилися ще раз: Гордієнко вдало замкнув простріл справа.

"Шахтар" кинув всі сили в атаку, з кожною хвилиною нарощуючи тиск на ворота опонента, і на 72 хвилині скоротив відставання. У вже компенсований час Патрік подав кутовий зліва, і Феррейра головою підсік м'яч у ворота - 2: 2.

Зоря - Шахтар 3-4: відео голів та огляд матчуЗоря - Шахтар 3-4: відео голів та огляд матчуЗоря - Шахтар 3-4: відео голів та огляд матчуЗоря - Шахтар 3-4: відео голів та огляд матчуЗоря - Шахтар 3-4: відео голів та огляд матчуЗоря - Шахтар 3-4: відео голів та огляд матчуЗоря - Шахтар 3-4: відео голів та огляд матчуЗоря - Шахтар 3-4: відео голів та огляд матчуЗоря - Шахтар 3-4: відео голів та огляд матчуЗоря - Шахтар 3-4: відео голів та огляд матчу

З сейва голкіпера луганчан почався і екстра-тайм - на цей раз він вберіг від удару Бланко Лещука головою. Але вже в наступній атаці гості забили і вийшли вперед - 2: 3. Але підопічні Юрія Вернидуба знайшли в собі сили зрівняти рахунок: Харатін отримав м'яч від Караваєва, увірвався в штрафну і пробив П'ятова.

Однак до серії пенальті справа не дійшла. На 116 хвилині м'яч заметушився у штрафному, і Густаво Бланко Лещук забив переможний гол. "Шахтар" в напруженому поєдинку обіграв "Зорю" і виходить в 1/4 фіналу Кубка України.