ua en ru

Зоря - Фенербахче: онлайн-трансляція матчу Ліги Європи

Зоря - Фенербахче: онлайн-трансляція матчу Ліги Європи Фото: Зоря - Фенербахче онлайн-трансляція

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Онлайн-трансляція матчу "Зоря" - "Фенербахче" розпочнеться на РБК-Україна в 19:30, а дивитися поєдинок можна на каналі "Футбол".

Першим випробуванням для луганської "Зорі" у Лізі Європи стане стамбульський "Фенербахче".

15 вересня, 20:00
Одеса, "Чорноморець"

Зоря - Фенербахче, 1:0
Гол:
Гречишкин, 51
Зоря: А. Шевченка — Каменюка, Сіваков, Форстер, Соболь — Чайковський, Гречишкін — Караваєв, Любеновіч, Петряк — Кулач.
Фенербахче:
Демірел — Озбайраклы, Шкртел, Кьяєр, Калдирим — Топал, Соуза, Уджан — Соу, Штох, Потук.

Для сміливої луганської команди настав важливий день. Сьогодні вони зіграють свій перший історичний матч на груповому етапі Ліги Європи. З того самогом моменту, коли луганчани првратились в серйозну силу в українському футболі, ця вершина їм ніяк не підкорялася. У цьому сезоні доля була прихильна до "Зорі" і вони потрапили в групу, уникнувши кваліфікацію. Так ще й отримали суперників рівнем чи не Ліги Чемпіонів.

Першою перевіркою "Зорі" стане матч проти "Фенербахче". Щоб усвідомлювати масштаб рівня суперника, варто нагадати, що команду очолив іменитий Дік Адвокаат. Що в нападі "Фенербахче" грають Робін ван Персі і Эмменике. Що в обороні є ван дер Віл і Шкртел.

Саме проти цих досвідчених і выскоклассных футболістів належить зіграти "Зорі". Однією з головних завдань Юрія Вернидуба стане заспокоїти своїх підопічних, для яких подібний досвід буде в новинку. Тому що у "Зорі" є одна перевага перед суперником - командна гра. Луганчани вже давно стали міцним збитим колективом. А ось турки після запрошення Адвоката ще не звикли до вимогою нового тренера і роблю досить багато помилок.

Зоря - Фенербахче: онлайн-трансляція матчу Ліги Європи

Фото: Юрій Вернидуб

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб:

"У нас немає ніякого хвилювання. Ми спокійно готуємося до майбутнього матчу в тому ж режимі, в якому і завжди працюємо. Хоча в команді всі прекрасно розуміють, що нас чекає зустріч Ліги Європи. Мабуть, тому всі хлопці максимально зібрано, працюють продуктивно і відповідально".