ua en ru

У Запорізькій області зіткнулися легковий автомобіль та мікроавтобус, загинули 4 людини

У Запорізькій області зіткнулися легковий автомобіль та мікроавтобус, загинули 4 людини Фото: ДТП у Запорізькій області (zp.dsns.gov.ua)

Також внаслідок ДТП постраждали двоє осіб

У Запорізькій області сьогодні вранці, 20 вересня, на трасі Харків-Сімферополь зіткнулися легковий автомобіль та мікроавтобус, внаслідок аварії загинули 4 людини, ще двоє отримали поранення. Про це йдеться у повідомленні облуправління Держслужби України з надзвичайних ситуацій.

Як зазначається, аварія сталася сьогодні, 20 вересня, о п'ятій годині ранку поблизу села Тракторне, де зіткнулися легковий автомобіль Lanos та мікроавтобус Mersedes Vito.

"В результаті ДТП у легковику загинуло 4 людей. 37-річного водія та 31-річну пасажирку мікроавтобуса каретою швидкої допомоги госпіталізували до Михайлівської районної лікарні", - йдеться у повідомленні.

У Запорізькій області зіткнулися легковий автомобіль та мікроавтобус, загинули 4 людини

Фото: ДТП у Запорізькій області (zp.dsns.gov.ua)

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що вчора у Києві сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП) за участю 5 автомобілів, в результаті чого постраждав один з водіїв.

Також повідомлялося, що в Миколаєві, на перехресті вулиць Кузнецької та 1-ї Слобідської водій збив 8-річного хлопчика, який переходив дорогу по пішохідному переході, і втік з місця аварії.