ua en ru

У Запорізькій області стався вибух у непрацюючому будинку відпочинку, 1 людина загинула

У Запорізькій області стався вибух у непрацюючому будинку відпочинку, 1 людина загинула Фото: поліція

Ще один чоловік поранений

В смт Кирилівка Запорізької області стався вибух у непрацюючому будинку відпочинку, у результаті якого одна людина загинула, ще один чоловік поранений. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Запорізькій області.

"8 грудня 2016 року о 21:00 у смт Кирилівка, в непрацюючому приватному будинку відпочинку по вул. Калініна стався вибух. Його почув Олександр Варламов - помічник оперативного чергового Якимівського відділення поліції, будинок якого знаходиться по сусідству", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що вибух стався в результаті надмірного вживання алкоголю приватними охоронцями та необережного поводження з гранатою одним з них - 17-річним жителем Мелітополя.

"Подібна нерозсудлива поведінка коштувала чоловіку життя, а його 43-річному колезі - численних поранень. Звідки у загиблого, який, незважаючи на юний вік, раніше вже мав неприємності з законом, з'явилася граната - встановить досудове розслідування", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, за фактом вибуху почато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами) та ст. 264 (Недбале зберігання зброї чи боєприпасів) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Волноваському районі у котельні стався вибух, постраждала людина.