ua en ru

В Запорізькій області поліція перевіряє інформацію про "замінування" шкіл

В Запорізькій області поліція перевіряє інформацію про "замінування" шкіл Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Учнів та педагогів евакуйовано

В Запорізькій області поліція перевіряє інформацію про "замінування" шкіл Бердянська. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Запорізькій області у Facebook.

"Невідомий повідомив про замінування двох шкіл в місті Бердянськ. Учнів та педагогів евакуйовано. Триває обстеження навчальних закладів", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, сьогодні, 13 вересня 2017 року, близько 12:30 правоохоронцям повідомили про "замінування" загальноосвітніх шкіл по вулиці Лієпайській та бульвару Шевченко. Поліція провела повну евакуацію з обох шкіл: з одного навчального закладу евакуювали 1216 осіб, з іншого - 455.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Повідомлення про замінування шкіл у Бердянську перевіряється (ФОТО) Невідомий повідомив про замінування двох шкіл в міс...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Запорізькій області 13 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 11-12 вересня у великих містах Росії пройшла масова евакуація з торгових центрів, шкіл, вузів через помилкових повідомлень про закладені бомби.