ua en ru

У Запорізькій області пасажирський автобус зіткнувся з автомобілем, є загиблі

У Запорізькій області пасажирський автобус зіткнувся з автомобілем, є загиблі Фото: ДТП у Запорізькій області (zp.dsns.gov.ua)

Внаслідок аварії загинули дві людини

У Запорізькій області сьогодні вранці пасажирський автобус, що слідував за маршрутом Маріуполь-Харків, зіткнувся з автомобілем, внаслідок аварії загинули дві людини. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області.

Як зазначається, рятувальникам стало відомо про аварію поблизу с. Дмитрівка 17 січня о 8:40.

"Пасажирський автобус Маріуполь-Харків зіткнувся з автомобілем "Нива". Внаслідок ДТП 2 пасажира легкового авто загинули на місці події, водія доправили до лікарні. Через зіткнення, відбувся витік бензину, внаслідок чого загорілася автівка. Одночасно з ліквідацією пожежі, рятувальники за допомогою гідроінструменту деблокували тіла загиблих з металевої пастки", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на момент аварії в автобусі знаходилось 24 людини, двоє з яких водії, ніхто з них не постраждав.

У Запорізькій області пасажирський автобус зіткнувся з автомобілем, є загибліУ Запорізькій області пасажирський автобус зіткнувся з автомобілем, є загибліУ Запорізькій області пасажирський автобус зіткнувся з автомобілем, є загиблі

Фото: ДТП у Запорізькій області (zp.dsns.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві вночі, 15 січня, зіткнулися два легкових автомобіля, в результаті аварії постраждали п'ятеро людей, з них одна дитина.