ua en ru

В Запоріжжі зіштовхнулись маршрутне таксі і кран, 4 людини постраждало

В Запоріжжі зіштовхнулись маршрутне таксі і кран, 4 людини постраждало Фото: ДТП в Запоріжжі

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань

В Запоріжжі біля 9:30 ранку зіштовхнулися маршрутне таксі і кран, в результаті аварії 4 людини отримали травми. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Запорізької області.

"Правоохоронці встановили, що на проспекті Соборному біля площі Університетської зіткнулися маршрутне таксі та автомобіль "ГАЗ" (кран ПАТ "Запоріжжяобленерго")", - повідомляє Нацполіція.

Внаслідок аварії до лікарні звернулися 4 особи: водій маршрутного таксі віком 56 років, пасажирки маршрутного таксі віком 51 і 78 років. Після надання медичної допомоги їх відпустили додому. Інша жінка віком 52 роки з тілесними ушкодженнями була госпіталізована.

altalt
Фото: ДТП в Запорожье

Зазначають, що відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадаємо, у Запоріжжі затримали угонщиків, які випадково викрали авто поліції. На рахунку зловмисників понад 10 викрадених машин.