ua en ru

У Запоріжжі невідомий обстріляв автомобіль з автомата Калашникова

У Запоріжжі невідомий обстріляв автомобіль з автомата Калашникова Фото: поліція

Дії зловмисника кваліфіковані як замах на вбивство

В Олександрівському районі Запоріжжя вчора ввечері, 20 червня 2016 року, невідомий з автомата Калашникова обстріляв автомобіль "Тойота". Дії зловмисника кваліфіковані як замах на вбивство, ведуться його пошуки, повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Запорізькій області.

"20 червня о 22:27 у Олександрівське відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що по вулиці Залізничній були чутні постріли з автомата і вибух. На місце події терміново прибули слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти та керівництво ГУНП в області. Встановлено, що приблизно о 22.25 невідомий з автомата Калашникова обстріляв автомобіль "Тойота Авенсіс", що належить 35-річній жительці міста Токмак. Постраждалих немає", - йдеться в повідомленні.

стілянина у Запоріжжі

Фото: стілянина у Запоріжжі


Як повідомляється, особи зловмисника і громадянина, який перебував за кермом обстріляної машини, встановлюються.

У Запоріжжі невідомий обстріляв автомобіль

Фото: у Запоріжжі невідомий обстріляв автомобіль

Наголошується, що подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство). Триває досудове розслідування.

невідомий обстріляв автомобіль з автомата Калашникова у Запоріжжі

Фото: невідомий обстріляв автомобіль з автомата Калашникова у Запоріжжі

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у суботу, 11 червня, у Запорізькій області сталася аварія на воді. В Оріхівській бухті зіткнулися катер і баржа.