ua en ru

У Західній Україні сьогодні очікуються сильні дощі з грозами, - ДСНС

У Західній Україні сьогодні очікуються сильні дощі з грозами, - ДСНС Фото: ДСНС попереджає про сильні дощі з грозами, у Західній Україні

ДСНС попереджає про сильних грозах в деяких областях Західної України

У Західній Україні сьогодні, 24 травня 2017 року, очікуються сильні дощі з грозами. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"За даними Укргідрометцентру, 24 травня у Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій і Закарпатській областях грози, вдень місцями град та шквали 17-22 м/с, вранці та вдень у Львівській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях місцями сильні дощі, на Закарпатті та в Карпатах дуже сильні дощі", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, також ДСНС повідомляла, що в деяких областях Західної України, в зв'язку з сильними зливами 24-25 травня, очікується підйом рівня води в річках. Зокрема, рівень води підніметься в річках Закарпатської, Тернопільської, Львівської та Івано-Франківської областей. В місцях сильних злив можливе формування значного місцевого стоку з загрозою підтоплення понижених територій, швидкоплинне підняття рівня води на малих водотоках і утворення селевих потоків.