ua en ru

Захід не повинен недооцінювати російських шпигунів, - міністр безпеки Британії

Захід не повинен недооцінювати російських шпигунів, - міністр безпеки Британії Фото: Бен Уоллес (facebook.com eurasiadaily)

Міністр заявив, що не варто недооцінювати навички шпигунів Кремля

Захід не повинен недооцінювати навички шпигунських служб Кремля. Про це у вівторок заявив міністр Великобританії з питань безпеки Бен Уоллес, передає РБК-Україна, посилаючись на агентство Reuters.

За його словами, недавні невдачі російської військової розвідки (ГРУ) дозволяють насміхався над їх шпигунами, але недооцінювати їх навички не варто.

Нагадаємо, британське військове командування готове відповісти кібератаками на можливу агресію Росії проти країн Заходу.

Як писало РБК-Україна, влада Великобританії і Німеччині може ввести нові санкції проти РФ через звинувачення у кібератаках, які прозвучали в Міністерстві юстиції США і Міністерстві оборони Нідерландів. Зокрема, така заява пролунала від британського лідера палати громад Девіда Лідінгтона.

Додамо, Німеччина звинуватила РФ у масштабних кібератаках. Німецький уряд повністю довіряє оцінці британських і голландських властей щодо кібератак з боку Росії.

Крім того, Україна і Великобританія домовилися про співпрацю у протидії підривної діяльності спецслужб Російської Федерації (РФ).