ua en ru

Заступник міністра Павленко повинна піти у відставку слідом за Квіташвілі, - нардеп

Заступник міністра Павленко повинна піти у відставку слідом за Квіташвілі, - нардеп

Разом з міністром охорони здоров'я Олександром Квіташвілі у відставку має піти і його перший заступник Олександра Павленко. Такої думки дотримується заступник голови парламентського Комітету з питань охорони здоров'я, народний депутат Оксана Корчинська.

За її словами, головна мета зараз змусити працювати МОЗ, і парламент не може допустити щоб комерсанти займали в міністерстві керівні пости.

"Ставити питання тільки про відставку самого міністра несправедливо. Його перший заступник, яка з грудня була з ним і яку "кришує" один із депутатів "Блоку Петра Порошенко", також повинна піти", - зазначила Корчинська, не уточнивши, про якого саме депутата йде мова.

Нагадаємо, раніше також народний депутат Олег Мусій зазначав, що у депутатів є претензії до складу команди міністра Квіташвілі, яку підозрюють у зв'язках з великими гравцями фармацевтичного бізнесу.

"Про який опір "фарммафії" говорив міністр? Він цю мафію зробив своєю командою. Йому безліч разів у профільному комітеті парламенту вказували на те, що ті люди, які є його заступниками, представники саме цієї мафії. А він заявляв, що це його команда, і нам не вдасться посварити його з нею", - заявив Мусій.