ua en ru

В замінованому будинку у Щасті правоохоронці виявили схрон з боєприпасами

В замінованому будинку у Щасті правоохоронці виявили схрон з боєприпасами Фото: поліція

Даний факт кваліфіковано як теракт

В замінованому будинку у Щасті Луганської області правоохоронці виявили схрон з боєприпасами. Про це у Facebook повідомляє керівник відділу комунікації ГУ Національної поліції в Луганській області Тетяна Погукай.

"Співробітники Новоайдарського відділу поліції спільно з працівниками СБУ на території садового товариства "Зелена поляна" у м. Щастя виявили схрон з боєприпасами", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 10 січня 2016 року, правоохоронці, відпрацьовуючи оперативну інформацію, виявили дачний будинок, вхід до якого був замінований (на вході знаходилась "розтяжка").

"Лише після того, як була знешкоджена "розтяжка", правоохоронці змогли увійти до будинку, де і виявили схрон з боєприпасами. Зі схрону вилучено: міну МОН-50, корпус гранти РКГ-3 ЕМ, ручку до гранати РКГ-3 ЕМ, два корпуси гранати РГН та Ф-1, сигнальний патрон, металевий ящик з набоями у кількості 80 шт., гранату ВМГ-К, дев'ять гранат ВМГ-П, один УЗРГМ та запал до РКГ", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, вилучене спрямовано на дослідження. Даний факт внесено до ЄРДР та кваліфіковано за статтею 258 КК України "Терористичний акт". Вживаються заходи щодо встановлення власників вилученого.

У м. Щастя у замінованому дачному будинку правоохоронці виявили схрон з боєприпасамиСпівробітники Новоайдарського відд...

Опубликовано Татьяной Погукай 11 января 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Донецькій області правоохоронці виявили схованку зі зброєю та боєприпасами.