ua en ru

Заступник голови Нацполіції Троян буде відповідати за роботу кримінальної поліції

Заступник голови Нацполіції Троян буде відповідати за роботу кримінальної поліції Фото: Вадим Троян буде відповідати за роботу кримінальної поліції

Троян запевнив, що реформа структури Нацполіції буде продовжуватися

Полковник поліції, перший заступник голови Національної поліції України Вадим Троян буде відповідати за роботу кримінальної поліції. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної поліції України.

"Я як голова Національної поліції буду вимагати від першого заступника абсолютно новий напрямок роботи кримінальної поліції, нову методологію, а також розкриття, розкриття і ще раз розкриття. Ми розуміємо, що це дуже важке завдання. Але я вважаю, що людина, яка дуже добре впорався з Київською областю, зможе це зробити", - зазначила глава Нацполіції Хатія Деканоїдзе.

Вона також зазначила, що побудова нової структури кримінальної поліції та координація роботи обласних підрозділів і центрального апарату відомства, в тому числі і у протидії незаконним заволодінням транспортними засобами, що також входить у коло обов'язків Трояна.

У свою чергу, Троян запевнив, що реформа структури Нацполіції буде продовжуватися, і назвав серед пріоритетів роботи поліції - протидію латентної, організованою, міжрегіональної та етнічної злочинності.

Нагадаємо, сьогодні Вадим Троян був призначений першим заступником голови Нацполіції України.