ua en ru

Заступник глави АП Таранов загинув в результаті травми грудної клітини, - Райнін

Заступник глави АП Таранов загинув в результаті травми грудної клітини, - Райнін Фото: Ігор Райнин прокоментував загибель Андрія Таранова

На даний момент з'ясовуються обставини загибелі Таранова

Заступник глави Адміністрації президента України Андрій Таранов загинув в результаті травми грудної клітини. Про це заявив глава АП Ігор Райнін, повідомляє "112 Україна".

Як повідомляється, інші коментарі Райнін давати не став, пославшись на нараду, яка проходить в даний час.

Крім того, на сторінці Адміністрації президента у Facebook розміщено коментар у зв'язку із загибеллю Таранова.

"Шоковані, сумуємо через новину про передчасну смерть Андрія Таранова, заступника глави Адміністрації президента України. Зараз з'ясовуються обставини його загибелі сьогодні в Києві біля Гаванського мосту на Дніпрі. Висловлюємо щирі співчуття родині Андрія Івановича, ми знали його як справжнього захисника України, відданого справі та своєму народові", - йдеться в повідомленні.

Шоковані, сумуємо через новину передчасної смерті Андрея Таранова, заступника Глави Адміністрації Президента України. ...

Опубліковано Адміністрація Президента України 18 вересня 2016 р.

Крім того, спікер Національної поліції Ярослав Тракало повідомив, що відомості про подію внесено до ЄРДР за ст. 291 КК України (порушення чинних правил на транспорті). На місці працює слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, сьогодні в Києві на водному мотоциклі розбився заступник глави АП Таранов.