ua en ru

У Києві заступник глави АП Таранов розбився на водному мотоциклі

У Києві заступник глави АП Таранов розбився на водному мотоциклі Фото: Адміністрація президента

Таранов налетів на баржу в районі Гаванського мосту

У Києві сьогодні, 18 вересня 2016 року, один із заступників глави Адміністрації президента України розбився на водному мотоциклі. Про це РБК-Україна повідомило джерело в Адміністрації президента.

За інформацією РБК-Україна, мова йде про Андрія Таранова.

Інциндент стався на воді біля Гаванського мосту, де зіткнувся з баржею водний мотоцикл під керуванням чиновника. Він помер на місці події.

Обставини події розслідуються. На місці вже присутній голова Наполиции Хатія Деканоїдзе.

Факт загибелі Таранова пізніше підтвердив спікер Національної поліції Ярослав Тракало в ефірі "112 Україна".

"Справді є летальний випадок на воді. Загинув Андрій Таранов... скутер зіткнувся з іншим плавзасобом. Однак подробиці можна буде повідомити пізніше, після проведення всіх експертиз", - заявив він.

У Києві заступник глави АП Таранов розбився на водному мотоцикліУ Києві заступник глави АП Таранов розбився на водному мотоциклі

Фото: біля Гаванського на водному скутері розбився заступник глави АП

Біографія Андрія Таранова

Андрій Таранов (1966 року народження) закінчив Київське вище загальновійськове командне училище ім. М. В. Фрунзе, перекладач-референт англійської мови. У 1996 році закінчив Академію Збройних сил України за спеціальністю "військове управління у міжнародних відносинах". У 2004 році - Українську академію зовнішньої торгівлі, магістр менеджменту зовнішньоекономічної діяльності.

Андрій Таранов обіймав посаду заступника глави Адміністрації президента України з 26 грудня 2014 року. До призначення в АП Таранов обіймав посаду першого заступника начальника департаменту Служби безпеки України в Києві.

Крім того, в 2013-2014 роках він був генеральним директором з адміністративної роботи Державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Бориспіль".

В 2006-2012 роках він обіймав посаду керівника департаменту безпеки ТОВ "Ренесанс Капітал".

З 1984 ро 2005 рік Таранов проходив військову службу в Збройних Силах СРСР-ВС України (з 27.07.1993 за 30.05.1994 проходив службу у складі українського контингенту військ ООН на території колишньої Югославії).

Нагадаємо, вчора у Львівській області під час навчань на Яворівському військовому полігоні загинув боєць.