ua en ru

Заступники міністра економіки заявили про непричетність до зміни статутів НАК і УТГ

Заступники міністра економіки заявили про непричетність до зміни статутів НАК і УТГ Фото: заступник голови МЕРТ Максим Нефьодов

Заступники Степана Кубіва не приймали рішення щодо перепідпорядкування "Укртрансгазу"

Заступники міністра економічного розвитку і торгівлі України Юлія Ковалів, Наталія Микольська і Максим Нефьодов не причетні до зміни статутів компанія "Нафтогаз України" і "Укртрансгаз". Відповідну спільну заяву в Facebook опублікував Максим Нефьодов.

"Ми вважаємо за потрібне повідомити, що зміни в Статут "Нафтогаз України" - Naftogaz, затверджені наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, з нами не обговорювалися і не узгоджувалися. Ми не брали участь у прийнятті цього рішення. Ми готові взяти участь в пошуку конструктивного виходу з ситуації, що склалася", - йдеться в повідомленні.

Спільна заява Yuliya Kovaliv Nataliya Mykolska Max Nefyodov Ми вважаємо за потрібне повідомити, що зміни до Статуту Наф...

Опубліковано Max Nefyodov 19 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що МЕРТ забирає "Укртрансгаз" з-під управління "Нафтогазу". Згодом прем'єр-міністр Володимир Гройсман пообіцяв розібратися в питанні з управлінням "Укртрансгазом".