ua en ru

Заступником голови НБУ став Олег Чурий

Заступником голови НБУ став Олег Чурий Фото: НБУ

Раніше він був директором департаменту відкритих ринків

Рада Національного банку України (НБУ) сьогодні погодив призначення на посаду заступника голови Національного банку України Олега Чурия. Про це повідомляє прес-служба НБУ.

Як повідомляється, на директора департаменту відкритих ринків Олега Чурия з 27 квітня цього року було покладено виконання обов'язків заступника голови НБУ. А з 16 червня 2015 р. Чурий - заступник голови Національного банку України.

В його функціональні обов'язки входить загальне керівництво та контроль за діяльністю підрозділів за напрямом ринкових операцій регулятора.

"Департамент відкритих ринків Національного банку України з 16 червня 2015 очолив Сергій Пономаренко, який до цього працював начальником Управління валютних операцій і аналізу фінансових ринків цього департаменту", - зазначили в НБУ.

Як зазначається, Гонтарєва висловила впевненість у високій продуктивності та ефективності роботи нових топ-менеджерів регулятора.

"Професійна кваліфікація і досвід Олега Чурия та Сергія Пономаренка, їх прихильність до сучасним підходам в управлінні валютним і грошово-кредитним ринками дають підстави очікувати істотних результатів у подальшій стабілізації ситуації і старту лібералізаційних процесів в економіці країни", - додала вона.

Нагадаємо, НБУ обрав нового главу департаменту супроводження кредитів.