ua en ru

Заступником гендиректора "Укроборонпрому" призначено Максима Глущенко

Заступником гендиректора "Укроборонпрома" сьогодні, 24 липня, призначений Максим Глущенко, повідомляє прес-служба ДП "Авіакон".

Згідно з повідомленням, основним завданням нового заступника гендиректора стане побудова сучасних виробничих відносин у галузі, розвиток міжнародної кооперації, координація та супроводу держ. оборон замовлення, реалізація та просування вітчизняної продукції на зовнішній ринок.

"Централізована маркетингова політика, концентрація виробництв, створення інновацій, розвиток кооперації з технологічними лідерами та формування ефективної команди професіоналів дозволить домогтися розширення ринків збуту та збільшення обсягу експорту наукомісткої продукції військового і цивільного призначення. Послідовне і жорстке виконання цієї програми, безумовно, сприятиме відродженню ВПК і повернення йому статусу одного з найсильніших секторів української економіки, а також буде сприяти формуванню наростаючого позитивного іміджу України на зовнішніх ринках. Підприємства, які входять у концерн, отримають можливість активно розвиватися, працюючи на єдину мету, з доступом до інвестицій та новітнім технологіям", - заявив Максим Глущенко.

До призначення на посаду заступника гендиректора концерну "Укроборонпром" Максим Глущенко обіймав посаду директора ДП "Конотопський авіаремонтний завод "Авіакон".

Нагадаємо, раніше Президент України Віктор Янукович призначив гендиректором "Укроборонпрома" Сергія Громова замість Дмитра Перегудова.