ua en ru

Заступник глави МОН Олег Дерев'янко подав у відставку

Заступник глави МОН Олег Дерев'янко подав у відставку Фото: Олег Дерев'янко

Дерев'янко переконаний, що зможе принести більше користі для країни, займаючись громадською діяльністю

Заступник міністра освіти і науки України Сергія Квіта Олег Дерев'янко сьогодні, 23 лютого 2016 року, подав у відставку. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив сам Дерев'янко.

"Сьогодні написав заяву про звільнення з посади заступника міністра освіти і науки. Тому що посада (будь-яка) заради посади і статусу мене не цікавить. Цікавить діяльність на користь суспільства і результат. Країна потребує швидких і справжніх трансформацій на основі відповідального лідерства, ефективного публічного управління і нульової толерантності до корупції, а не повільних косметичних змін, які вже не допоможуть ані системі освіти, ані державі в цілому", - написав він.

Разом з тим, Дерев'янко переконаний, що зможе принести більше користі для країни, займаючись громадянською діяльністю.

"За умов, які склалися, буду поки що більш корисним для країни в громадський діяльності і соціальному підприємництві. Слава Україні!", - написав він.

Сьогодні написав заяву про звільнення з посади заступника міністра освіти і науки. Тому що посада (будь-яка) заради поса...

Опубликовано Oleg Derevianko 22 февраля 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко направив до парламенту згоду на звільнення генерального прокурора Віктора Шокіна.