ua en ru

Застава 3,2 млн грн за екс-заступник прокурора Корнійця внесла його адвокат

Застава 3,2 млн грн за екс-заступник прокурора Корнійця внесла його адвокат Фото: ГПУ

Корнієць вже залишив СІЗО

Заставу в розмірі 3,2 млн грн за колишнього заступника прокурора Київської області Олександра Корнійця внесла його адвокат Людмила Іванчик. Про це заявив адвокат Віктор Петруненко, передають "Подробиці".

"Оскільки протягом майже місяця змісту Олександра Корнійця під вартою родині так і не вдалося зібрати 3,2 млн грн для внесення застави, визначеної судом, адвокат Людмила Іванчик, враховуючи різке погіршення стану здоров'я Корнійця внаслідок перебування у в'язниці, прийняла рішення виступити поручителем і внести заставу за свій рахунок", - повідомив Петруненко.

В даний час Корнієць залишив СІЗО.

Нагадаємо, 16 липня генеральний прокурор України Віктор Шокін своїм наказом звільнив з органів прокуратури з позбавленням класних чинів заступника начальника Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України Володимира Шапакина та заступника прокурора Київської області Олексія Корнійця.

5 липня в Києві були затримані перший заступник глави слідчого управління ГПУ Володимир Шапакин і заступник прокурора Київської області Олександр Корнієць за підозрою у вимаганні хабара в особливо великих розмірах.