ua en ru

Законопроекти про законодавче забезпечення реформ визначені коаліцією, урядом та Президентом

Законопроекти про законодавче забезпечення реформ визначені коаліцією, урядом та Президентом Фото: Дмитро Шимків

Про це повідомив Дмитро Шимків

Законопроекти, що містяться в плані законодавчого забезпечення реформ, опираються на стратегічні документи, які визначені коаліцією, урядом, Президентом, і на які орієнтуються міжнародні партнери України. Про це заявив заступник глави Адміністрації Президента України Дмитро Шимків сьогодні під час презентації плану законодавчого забезпечення реформ, передає кореспондент РБК -Україна.

"Я вперше бачу такий змістовний документ. Він неодноразово обговорювався під час Національної ради реформи, і ключовими елементами, які ми сьогодні бачимо - це те, що кожний законопроект має конкретні концептуальні засади, які опираються на певні стратегічні документи, які визначені коаліцією, урядом, Президентом. Все це в комплексі - є фундаментом та дороговказом для наступних дій", - заявив Шимків.

Він зазначив, що треба реалізувати процес, коли розробка законопроектів відбувається в зрозумілі терміни навколо зрозумілої концепції і ґрунтується на документах, які вже прийняті в країні і на які дивляться міжнародні партнери України.

"Я дуже сподіваюся, що цей план буде ухвалений", - підкреслив Шимків.

Нагадаємо, Володимир Гройсман закликав ВР проголосувати за робочий план законодавчого забезпечення реформ.