ua en ru

Законопроекти про релігію зняті з порядку денного Ради, - нардеп

Законопроекти про релігію зняті з порядку денного Ради, - нардеп Фото: законопроекти про питання релігії зняті з порядку денного Ради

На думку Гончаренка, частина нардепів, яка вносить в парламент законопроекти про релігію, хоче викликати розкол суспільства

Проекти законів, які стосуються питань релігії, зняті з порядку денного Верховної Ради України. Про це сьогодні в кулуарах ВРУ розповів журналістам заступник голови фракції "Блок Петра Порошенко" Олексій Гончаренко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми не просто тричі, а триста тричі повинні подумати до того, як взагалі в якісь питання, пов'язані з релігією і церквою, втручатися через законодавчі дії. Сьогодні ми не повинні розглядати і ми розглядати не будемо", - заявив Гончаренко.

Гончаренко зазначив, що частина депутатів, яка вносить у парламент законопроекти про релігію, вважає їх корисними для держави, однак частина парламентаріїв робить це з метою викликати обурення і розкол суспільства.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Верховна Рада України на пленарному засіданні 18 травня 2017 року розгляне питання аграрної політики, культури і духовності. Відповідна повістка дня опублікована на сайті українського парламенту.