ua en ru

До законопроекту про реінтеграцію Донбасу подано 800 сторінок поправок, - Тука

До законопроекту про реінтеграцію Донбасу подано 800 сторінок поправок, - Тука Фото: Георгій Тука (РБК-Україна)

Заступник міністра не повідомив, як після ухвалення закону називатиметься антитерористична операція

До законопроекту про реінтеграцію Донбасу, який складається з 14 сторінок, подано поправок на 800 сторінок. Про це заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука в ефірі "5 каналу".

"Мені дуже важко уявити, яким чином у документ, який складається з 14 сторінок, можна внести поправок на 800 сторінок. Тому я навіть не можу уявити, який врешті-решт документ буде винесений до зали Верховної Ради на голосування", - сказав він.

Тука не зміг відповісти на запитання, чи зрозуміло, як після ухвалення відповідного законопроекту називатиметься антитерористична операція.

"Поки що ні, я не готовий дати відповідь на це запитання. Тому що на останній нараді, в якій брали участь абсолютно всі представники силових відомств, юристи з цих силових відомств, тривала дискусія, і фінальної версії поки що я не знаю", - зазначив заступник міністра.

Нагадаємо, зі слів голови ВР Андрія Парубія, наразі у парламенті тривають дискусії щодо визначення дати початку російської агресії і шляхів долучення Криму до проекту закону № 7163 про реінтеграцію Донбасу.