ua en ru

Законопроект про заборону реклами Митного союзу направлений проти політичних свобод в Україні, - "Український вибір"

Законопроект про заборону політичної реклами Митного союзу направлений проти політичних свобод в Україні. Таку думку висловлює прес-служба громадського руху "Український вибір".

"Днями у Верховній Раді зареєстрований черговий законопроект, направлений проти демократичних цінностей і політичних свобод в нашій країні .На цей раз колишній літератор і нинішній "євродемократ" Володимир Яворівський пропонує заборонити політичну рекламу Митного союзу, яка, на його думку, носить антидержавний характер. Потрібно відзначити, що це не перший випад проти Митного союзу з боку тоталітарних сил у вітчизняній політиці.", - говориться в повідомленні руху.

"Ми стверджуємо, що шкода українській державі наносить ніяк не вільна дискусія про вектор економічної інтеграції, а надмірна кількість безпринципних, безідейних авантюристів в українській політиці. Щиро сподіваємося, що в майбутньому подібні політики підуть в забуття. Користь від економічної інтеграції України в Митний союз доведена вченими. А все інше - від лукавого", - говориться в повідомленні.