ua en ru

Законопроект, який передбачає скасування підзаконних актів, що погіршують становище бізнесу, може бути прийнятий до кінця ц.р., - М.Бродський

Законопроект, який передбачає скасування підзаконних актів, що погіршують становище бізнесу, може бути прийнятий до кінця ц.р. Про це заявив голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський, передає кореспондент РБК-Україна.

«Ми направили законопроект в Кабмін і у п'ятницю (24 вересня) буде засідання під головуванням Сергія Тігіпка щодо законопроекту. Я думаю, що всі зауваження, які ми отримали від Мін'юсту будуть ухвалені, і документ направлять у Верховну Раду. Я думаю, до кінця року закон буде ухвалений», - заявив М.Бродський.

Зокрема, в законопроекті передбачено, що чиновники повинні узгоджувати з Держкомпідприємництвом підзаконні акти, які регулюють діяльність бізнесу. Якщо цього не буде, то чиновникам загрожує штраф у розмірі 850 грн, якщо порушення повториться, то чиновника можуть звільнити з роботи.

Також законопроект передбачає, що чиновники повинні за 3 місяці переглянути нормативно-правові акти і скасувати ті, що погіршують становище підприємців.