ua en ru

Закон про реінтеграцію Донбасу обговорювався на засіданні контактної групи в Мінську, - ОБСЄ

Закон про реінтеграцію Донбасу обговорювався на засіданні контактної групи в Мінську, - ОБСЄ Фото: Мартін Сайдик (unmultimedia.org)

Сайдик, зазначив, що обговорення йшло без ознайомлення з остаточним текстом закону

Закон про реінтеграцію Донбасу (№ 7163 "Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях") обговорювався на засіданні тристоронньої контактної групи в Мінську (Білорусь). Про це за підсумками зустрічі заявив спецпредставник ОБСЄ в контактній групі Мартін Сайдик, повідомляє "Белта".

"Йшла дискусія по прийнятому Верховною Радою закону про реінтеграцію Донбасу", - сказав Сайдик, зазначивши, що обговорення йшло без ознайомлення з остаточним текстом цього закону.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що закон про реінтеграцію Донбасу прийнятий на засіданні Верховної Ради України 18 січня 2018 року. За відповідне рішення проголосували 280 депутатів. Зокрема, в законі про реінтеграцію Донбасу парламент визнав Росію агресором. Розгляд проекту у другому читанні тривав три дні, зокрема, через те, що парламент проходив процедуру голосування поправок.