ua en ru

Закон про деокупацію посилить позицію України в питанні звільнення заручників, - Порошенко

Закон про деокупацію посилить позицію України в питанні звільнення заручників, - Порошенко Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

І в питанні щодо можливого розміщення миротворців ООН на Донбасі

Закон про про врегулювання ситуації на Донбасі посилить позицію України в боротьбі за звільнення заручників. Про це 8 жовтня 2017 року заявив президент Петро Порошенко у своєму Facebook.

Зокрема йдеться про закон №2167-VIII "Про створення необхідних умов для мирного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей", ухвалений Верховною Радою 6 жовтня.

"Закон про деокупацію посилить нашу позицію у боротьбі за звільнення заручників і у питанні щодо можливого розміщення миротворців ООН на Донбасі", - написав глава держави в соцмережі.

"Росія як країна-агресор не матиме жодного права на участь у цій місії, яка має бути дислокована на всій окупованій території - включно з тимчасово непідконтрольною нам ділянкою українсько-російського кордону", - додав Порошенко.

Закон про деокупацію посилить нашу позицію у боротьбі за звільнення заручників і у питанні щодо можливого розміщення миротворців ООН на Донбасі. Росія як країна-агресор не матиме жодного права на участь в цій місії, яка має бути дислокована на всій окупованій території – включно з тимчасово непідконтрольною нам ділянкою українсько-російського кордону.

Опубліковано Петром Порошенком 8 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Петро Порошенко підписав закон №2167-VIII "Про створення необхідних умов для мирного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей", ухвалений Верховною Радою 6 жовтня.