ua en ru

Замовлення наручних годин на примірку – нова послуга інтернет-магазину Watch4You

Замовлення наручних годин на примірку – нова послуга інтернет-магазину Watch4You

Годинник – вишуканий предмет вашого гардеробу, який підкреслює стиль, стає яскравою деталлю в образі, додає впевненості, вишуканості та елегантності власнику. Інтернет-магазин Watch4You.com.ua не забув і тих, хто з особливою ретельністю підходить до вибору товару, і передбачив додаткову послугу - примірку вибраного товару. Не купуйте годинник тільки з картинки – вибирайте їх з душею.

Нова послуга передбачена для клієнтів, які знаходяться в Києві і Харкові. Така опція існує, щоб визначити, який виріб підійде вам більше: з кристалами, з вишуканою позолотою або спортивний варіант. Для впевненості у вашому виборі рекомендуємо скористатися цією новою можливістю. Покупець зможе побачити, чи комфортно годинник розташовуються на зап'ясті, йде такий примірник або підібрати що-небудь інше.

Алгоритм дії простий і доступний кожному. Перед тим, як скористатися новою опцією, перегляньте цікавлять вас варіанти, ознайомтеся з їх характеристиками. Якщо ви не впевнені, не поспішайте оформляти покупку. Скористайтесь кнопкою "Замовити примірку".

Отримати бажану послугу також можна двома способами:

• Примірка в магазинах Харкова чи Києва – ви зможете розглянути годинник, приміряти вибрані моделі, взяти до уваги рекомендації консультантів у точках продажу і в результаті прийняти правильне рішення про купівлю.

• Доставка кур'єром та примірка товару будинку – оптимальний спосіб для тих, хто цінує свій вільний час і не готовий витрачати ні хвилини на походи по магазинах або цьому перешкоджають інші обставини, наприклад, стан здоров'я.

Клієнти мають можливість замовити кілька виробів на примірку, і вибрати оптимальний варіант годин, які підкреслять стиль, стануть улюбленим аксесуаром.