ua en ru

У Закарпатській області на хабарі затримали заступника начальника одного з відділів поліції

У Закарпатській області на хабарі затримали заступника начальника одного з відділів поліції Фото: прокуратура (РБК-Україна)

Поліцейський отримав 500 доларів за закриття кримінальної справи

У Закарпатській області на хабарі у 500 доларів затримали начальника Тячівського відділу поліції. Про це у Facebook повідомила прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган.

"Внаслідок результативної співпраці слідчого відділу прокуратури Закарпатської області, відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю управління Служби безпеки України...затримано при отриманні 500 доларів неправомірної вигоди заступника начальника Тячівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області", - повідомила Сарган.

За її словами, правоохоронець вимагав та отримав хабара від місцевого жителя за сприяння у закритті кримінальної справи. Тривають слідчі дії.

ТЯЧІВСЬКИЙ ХАБАРНИК Внаслідок результативної співпраці слідчого відділу Прокуратура Закарпатської області, відділу боро...

Опубліковано Ларисою Сарган 15 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше в Києві на хабарі затримали керівника одного з держпідприємств НАН України. Чиновник вимагав від підприємця щомісяця 3,5 тис. гривень за використання одного з приміщень під СТО.