ua en ru

У Закарпатській області під час руху загорівся автобус з пасажирами

У Закарпатській області під час руху загорівся автобус з пасажирами Фото: рятувальник (facebook.com/MNSTERNOPIL)

В ході гасіння пожежі водій отримав опікові травми

У Закарпатській області під час руху загорівся рейсовий автобус з пасажирами, під час гасіння пожежі водій отримав опікові травми. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"О 7:43 4 липня 2017 року в оперативно-рятувальну службу надійшло повідомлення, що під час руху в районі смт Кольчино Мукачівського району, загорівся автобус ПАЗ, що прямував за маршрутом "Пузняковці-Мукачево", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, для ліквідації пожежі до місця було направлено два відділення рятувальників 18 і 19 державних пожежних рятувальних частин.

Так, виявивши загорання, водій негайно зупинив транспортний засіб, евакуював пасажирів (у салоні перебувало 67 осіб) та за допомогою підручних засобів взявся ліквідувати пожежу. Йому також допомагали водії транспортних засобів, що проїжджали повз інцидент. Фактично, до прибуття пожежних підрозділів пожежу було ліквідовано.

Проте в ході його гасіння водій отримав незначні опікові травми шиї, кистей рук і вушних раковин. Причина пожежі встановлюється. Вогнем також пошкоджена передня панель, лобове скло і задимлено салон.

У Закарпатській області під час руху загорівся автобус з пасажирами

Фото: у Закарпатській області загорівся автобус з пасажирами (zk.dsns.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Торецьку Донецької області загорівся вентиляційний штрек шахти "Центральна".