ua en ru

У Закарпатській області викрито схему незаконного переправлення людей через кордон

У Закарпатській області викрито схему незаконного переправлення людей через кордон Фото: прикордонник (dpsu.gov.ua)

Біля державного кордону України затримано дванадцять іноземців

У Закарпатській області поліція викрила схему незаконного переправлення людей через кордон. Про це повідомила прес-служба Департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми.

У кінці жовтня біля державного кордону України затримали 12 громадян В’єтнаму - 8 чоловіків та 4 жінок без будь-яких документів. Їх помістили до пункту тимчасового тримання Чопського прикордонного загону.

У ході подальшої перевірки правоохоронці встановили осіб, які організовували та сприяли незаконному переправленню осіб через державний кордон України. Ними виявилися четверо громадян України, мешканців Закарпатської області і громадянин Словацької Республіки.

"Проведено 4 обшуки за місцем мешкання фігурантів, в ході яких вилучено чотири транспортні засоби, тринадцять мобільних телефонів, грошові кошти в сумі 2800 доларів США та 39000 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні відомства.

Двом основним організаторам, мешканцям Закарпатської області, оголошені підозри.

В ЗАКАРПАТСЬКІЙ ОБЛАСТІ БЛОКОВАНО СХЕМУ НЕЗАКОННОГО ПЕРЕПРАВЛЕННЯ ОСІБ ЗА КОРДОН 29.10.2017 прикордонним нарядом ВПС "Ка...

Опубліковано Департамент боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми 23 листопад 2017 р.

Нагадаємо, 19 листопада у Черкаській області правоохоронці затримали зловмисницю, яка вербувала молодих дівчат для виїзду до Німеччини з метою подальшої сексуальної експлуатації.