ua en ru

У Закарпатській області перекинувся автомобіль з пасажирами, загинули 2 людини

У Закарпатській області перекинувся автомобіль з пасажирами, загинули 2 людини Фото: ДТП (УНІАН)

Під час аварії в Закарпатській області постраждали 2 людини

У Закарпатській області сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП), в результаті якої загинули 2 людини і ще 2 отримали травми. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"15 липня 2017 року в 3:01 в оперативно-рятувальну службу надійшло повідомлення про ДТП на автодорозі Мукачево-Рогатин в смт СолотвиноТячивского району", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією рятувальників, попередньо, водій автомобіля Mercedes E 320, житель села Г. Потік Тячівського району 1986 року народження, не впорався з керуванням транспортного засобу і зіткнувся з бетонною огорожею.

У Закарпатській області перекинувся автомобіль з пасажирами, загинули 2 людини

Фото: у Закарпатській області перекинувся автомобіль з пасажирами (dsns.gov.ua)

Так, в результаті ДТП водій транспортного засобу та 25-річний пасажир загинули на місці. Ще двоє пасажирів 1999 та 1990 року народження отримали травми різного ступеня тяжкості.

Відзначається, що в даний час постраждалі знаходяться в Тячівській районній лікарні. Причину аварії встановлюють правоохоронні органи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Херсонській області в результаті ДТП загинув військовослужбовець військово-морських сил України, ще троє військовослужбовців отримали тілесні ушкодження.