ua en ru

У Закарпатській області через дощі підвищився рівень води у річках, підтоплені будинки і дороги

У Закарпатській області через дощі підвищився рівень води у річках, підтоплені будинки і дороги Фото: у Закарпатській області підвищився рівень води у річках (tyachiv.com.ua)

Постраждалих немає

У Закарпатській області через безперервні дощі підвищився рівень води у річках. Про це повідомляє прес-служба Закарпатської обласної державної адміністрації.

"Сьогодні під ранок вода в р. Тиса, яка протікає в межах р. Рахів, піднялася більш ніж на два метри. В с. Білин через перезволоження грунту зійшли два зсуву, які перекрили центральну вулицю. На щастя, ніхто з людей не постраждав, інформації про руйнування житла чи господарських будівель не надходило. На 9 ранку автомобільний рух частково вдалося відновити. В самому Рахові близько 8 ранку Тиса перелилася через лівий берег і підтопила центральну автодорогу", - повідомив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

У селищі міського типу Кобилецька Поляна, річка почала підтоплювати електропідстанцію. Найближчим часом населений пункт буде відключений від електроенергії.

Пік підняття води очікується сьогодні в обід, після чого паводкова хвиля піде у низинні райони Закарпаття.

У Закарпатській області через дощі підвищився рівень води у річках, підтоплені будинки і дороги

Фото: у Закарпатській області підвищився рівень води у річках (tyachiv.com.ua)

Як повідомив в Facebook голова Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) Микола Чечоткін, сталося підтоплення 132 домогосподарств, в тому числі 33 приватних житлових будинків у Міжгірському, Рахівському, Тячівському, Воловецькому, Іршавському районах.

Оперативна інформація щодо ситуації на території Закарпатської області (станом на 14 год)У зв’язку з інтенсивними опад...

Posted by Николай Чечёткин on 21 ноября 2015 г.

Нагадаємо, 20 вересня, в результаті грози багато львівських вулиць затопило водою.