ua en ru

У Закарпатській обл. затримали трьох контрабандистів і відправили у військкомат

У Закарпатській обл. затримали трьох контрабандистів і відправили у військкомат Фото: Генадій Москаль

Контрабандисти намагалися переправити в Угорщину дев'ять ящиків сигарет

Прикордонники Мукачевого вчора, 28 липня, спільно з угорською прикордонною службою затримали трьох жителів Берегівського району, які намагалися переправити в Угорщину дев'ять ящиків сигарет. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави Закарпатської обласної державної адміністрації Генадія Москаля.

Як зазначається, сигарети знаходилися в автомобілі УАЗ без номерних знаків і документів. Затримання відбулося на ділянці зеленої кордону поблизу контрольно-пропускного пункту "Лужанка".

За даним фактом складено адміністративний протокол. Після документації правопорушення усіх трьох затриманих, які виявилися чоловіками призовного віку, відправили у військкомат для мобілізації.

Нагадаємо, вчора прес-служба Геннадія Москаля розповсюдила заяву про те, що після призначення Москаля губернатором контрабанда на кордоні фактично зупинилася.

"Такої ситуації, як за останні десять днів, не було вже багато років. Контрабанда фактично зупинилася, це майже ідеальний стан", - цитує прес-служба Москаля представника угорської митниці.