ua en ru

Закарпатська облрада створила Народну Раду

На позачерговій сесії Закарпатської обласної ради було прийнято рішення про створення Народної Ради Закарпаття в складі 30 осіб - 15 від депутатського корпусу обласної ради і 15 - від учасників ужгородського Євромайдану.

На позачерговій сесії Закарпатської обласної ради було прийнято рішення про створення Народної Ради Закарпаття в складі 30 осіб - 15 від депутатського корпусу обласної ради і 15 - від учасників ужгородського Євромайдану. Про це повідомив голова обласної організації партії "Реформи і порядок" Іван Берец, передає прес-служба ініціативи "Третя українська республіка".

За словами Береца, також було прийнято рішення про негайне виведення правоохоронців з будівлі облради.

"Зараз всі поверхи обласної ради знаходяться під контролем кількох сотень правоохоронців. Приготовані шланги для поливу мітингувальників водою. Перший поверх забарикадований щитами", - зазначив Берец.

Він також повідомив, що під час сесії порушувалося питання про відставку голови обласної державної адміністрації Олександра Ледиди, однак той відмовився йти у відставку, як і виходити з Партії регіонів, тому Народна Рада буде приймати рішення про недовіру голові ОДА.

Нагадаємо, 22 січня учасники Євромайдану в Києві проголосили про створення Народної Ради замість Верховної Ради. Було також прийнято рішення створити народні ради на місцях.