ua en ru

"Закарпатгаз Збут": ціна газу для населення не змінюється

"Закарпатгаз Збут": ціна газу для населення не змінюється Фото: газовий вентиль (dtek.com)

Вартість блакитного палива для побутових клієнтів ТОВ "Закарпатгаз Збут", що працює під брендом "Твій газзбут", залишається на рівні 7,99 гривень за кубометр.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Цього року ТОВ "Закарпатгаз Збут" запропонувало клієнтам дві довготермінові комерційні пропозиції – "Твій газ річний" і "Твій газ рівномірний платіж". На якому б з цих тарифів не були побутові споживачі, ціна для них до кінця квітня 2022 року залишиться стабільною.

"Близько 267 тисяч побутових споживачів й надалі безперебійно отримуватимуть газ за ціною 7,99 гривень за кубометр. Менеджери ТОВ "Закарпатгаз Збут" щоденно працюють над тим, щоб клієнти компанії були забезпечені енергоресурсом у необхідному обсязі", – зазначила директорка ТОВ "Закарпатгаз Збут" Вікторія Томинець.

За її словами, на європейському енергетичному ринку вкотре намітилася тенденція до зростання вартості газу. Коливання ціни ресурсу відбилося на деяких українських постачальниках. Частина з них у грудні запропонувала побутовим споживачам газ за ціною, яка перевищила 34 гривні за кубометр у місячних тарифах.

У ТОВ "Закарпатгаз Збут" закликали споживачів до вчасних розрахунків за блакитне паливо, які є запорукою стабільного проходження опалювального сезону. А також нагадали, що сплачувати за спожите блакитне паливо треба щомісячно, не пізніше 25-го числа місяця, наступного за розрахунковим.